facebooklinkedintwitter


Hanneke Gerritsen-Postema

Dinsdag, 24 mei 2016
Wauw... Wat een prachtige foto's... Alle foto's zijn haarscherp, artistiek, met heldere kleuren en een ontspannen sfeer. Jorgos weet wat hij doet! Hij heeft goed materiaal en een blik voor mooie momenten. Hij mengt zich probleemloos in het gezelschap en weet iedereen op zijn gemak te stellen. Top!!! Jorgos, bedankt dat je onze bruiloft op zo'n mooie manier hebt weten vast te leggen, we denken er met heel veel plezier aan terug!

Leontine Haarbrink-Kock

Vrijdag, 18 september 2015
Hey Jorgos. Bij deze willen wij jou nog bedanken voor de fotoshoot van onze bruiloft. 9 juli 2015 is een dag die niet alleen in ons hart, maar dankzij jou ook op een prachtige manier op foto's is vastgelegd. Met jouw leuke en spontane houding wist je ervoor te zorgen dat Dennis en ik ontspannen en relaxt waren tijdens de fotoshoot. Hetgeen ontzettend mooie, maar ook leuke fotoís opgeleverd heeft. We vonden het ook tof om te zien dat je op een originele manier gebruikt maakt van de omgeving/situaties die zich voordoen. (in ons geval liepen er een paar schoolklassen langs tijdens de shoot in het park, die op verzoek van jou een enthousiaste krans van kinderen om ons heen vormden :) Ook onze gasten waren erg gecharmeerd van jouw spontane en prettige manier van overkomen. Kortom je bent een super goede en fijne fotograaf die wij iedereen toewensen op hun bruiloft.

Marleen en Niels

Zondag, 17 mei 2015
Lieve Jorgos, nu al 3 fotoshoots met jou als fotograaf gehad. Eentje samen met mijn vriend, de andere samen met mijn moeder en de laatste op de trouwdag van mijn vriendin. Keer op keer weet jij weer de mooiste, leukste en spontaanste foto's te maken. Je bent een fotograaf met oog voor detail en dat maakt jou bijzonder in je vak. Daarnaast ben je gezellig en creŽer je een ontspannen sfeer tijdens de fotoshoot. Bedankt voor keer op keer mooie foto's!!!

Bernard & Henriette

Maandag, 24 maart 2014
He jorgos, Bedankt voor de moooie foto's snelle service en je gezelligheid die jij met je mee hebt gebracht. Bernard en Henriette

Jaap Koopmans

Vrijdag, 7 maart 2014
Hoi Jorgos, We zijn ontzettend blij met de foto's die jij op onze trouwdag hebt gemaakt. De snelle levering van de foto's verdient ook zeker een compliment! Groeten van Jaap en Afke en inmiddels ook van Isa!

Bedrijfsreportage Portret Huwelijksrepotage Overige

 

logo Fostfotografie